søndag 23. januar 2011

Påskeføre i sør

Etter en tur på byen i går kveld sammen med KOK'erne var samme gjeng igjen klare for skitur i det herlige påskeværet i dag. Oppmøte som vanlig på Spicheren, hvor vi ble 7 stk som satte kursen mot sørlandets flotteste (?) skiløyper på Toplandsheia (Øynaheia - de lærde strides om hva som er rett..hehe..). Har tidligere skrytt veldig av de som kjører løypene her nede i sør og etter dagens tur så kan man ikke annet enn å fortsette med superlativene.

Flott oversiktskart over løypene. Slike kart står utplassert i hvert løypekryss også.

Smøring og posing til fotografen før turen. Andreas har alt på stell..:)

Audun har ski i genene, og kan dette. Han knakk forøvrig staven på andrerunden. Snakk om krefter i stavtaket:)
Har vært litt av og på med kuldegradene så det er ganske vansklig å smøre gode ski til klassisk. Derfor har de siste turene mine vært skøyting, og slik ble det i dag også. Breie fine løyper å skøyte i, så det å ta igjen turfolket på tur er sjelden noe problem, bortsett fra de gangene hvor man tar igjen de barnefamiliene som står på tvers over hele løypa:) Uansett vi har god tid:)

KOK'erne i siget..


Mats er ivrig skidåkare, med superfrekke Brikobriller ala Dæhlie..:)
Blei 2 runder i 16 km'ern i dag, så totalt litt over 3 mil. Helt okey, og føler ihvertfall at jeg klarte å holde meg fint nede i sone 1. Sola strålte i kapp med smilene våre og tidvis kan man ikke annet enn å nynne på R Kelly's gamle storslager "I belive i can fly" samtidig som man fyker frem:) Skikkelig påskesteming med andre ord..

Måtte legge på litt mer smøring for klassikerne etter en runde. Legg også merke til brillene til Svensen. Tydelig hvem som er skiforbilde:)

Jostein var selvfølgelig også med på tur..:)

Tja, det er jo ikke så lenge til o-sesongen drar igang heller så påska er velkommen..

Bare en oppfordring sånn på tampen..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar