mandag 9. januar 2012

Fantastisk helg på Hovden

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN :)

Sesongen 2012 er allerede godt i gang, og samlinger og reiser planlegges allerede i stor fart. I januar går ferden både til Danmark og til Østerrike, og i februar drar vi til Portugal. Derfor er det viktig å bruke "fri"-helgene til noe mer fornuftig. Siden vi så på nettet at forholdene skulle bli bra på Hovden denne helga, bestemte vi oss midt i uka for å ta en langhelg på hytta.

Silje og jeg kjørte oppover etter trening på torsdag kveld og var oppe rett over midnatt, mens Magne (Siljes pappa) kom oppover på lørdag morgen. Vi fikk derfor benyttet hele fredagen i skiløypene og for ett vær det var..

Fredag gikk jeg en fin fin tur på litt i overkant av 30 km. Var blant annet rundt Auverstvatn og Galten i nydelig blå himmel og sol. Ikke SÅ mye folk i løypene heller, så det var egentlig bare en drøm :) På ettermiddagen var det stakeintervaller i lysløypa. Håper å bli litt sterkere før de skirenna jeg har planlagt å gå i vinter!

Lørdag morgen snødde det litt når vi stod opp (10-tida), men mens vi ventet på at Magne skulle ankomme, så stoppet det helt å snø, og blå himmel og sol snek seg på nytt frem. Etter en god brunch, ble det på ny en god tur på skia. Litt over 30 km den dagen også, stort sett i området rundt Oterosåsen og Lundane.

På kveldstid ble det selvfølgelig tid til litt spilling og litt film. Hovedpoenget med turen var jo selvfølgelig å kose seg mest mulig..

Søndag våknet vi til ett fantastisk vær. Litt kaldere enn de andre dagene så var litt tråere i snøen, men like fullt ble det en kjempefin dag på ski. Fikk med Silje rundt Auversvatn i dag, noe som var helt konge, og la inn en bitteliten ekstraløypa på slutten så ble det neste 40 km på ski denne dagen.

Alt i alt en nydelig helg i nydelig vær på Hovden. Godt å ha litt skikkelig vinter ute, men med god og varm hytte med fyr i peisen inne :) Jeg er også noen kilometer på ski rikere og gleder meg til de tre skirennene som står på planen i år (Helterennet, Varderennet og Hovden Tour)..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar